marți, 25 martie 2014

Unii vor, unii nu vor! Si ce daca? Cineva asteapta! Urmatorul!


Pentru ca multi nu sunt “antreprenoriali” respingerea este naturala si normala in acest tip de afacere. Pentru fiecare 20 de persoane carora le prezinti SFI, asteapta-te la 19 “NU”-uri pentru fiecare “DA”.

Poti face si mai bine de atat dar asteapta-te la 19 respingeri. In acest fel, respingerile nu te vor deranja. De asemenea, intelege ca ei nu te resping pe tine, ei resping o idée. Continua sa mergi inainte!

“Unii vor, unii nu vor! Si ce daca? Cineva asteapta! Urmatorul!”



Memoreaza asta si spuneti-o de fiecare data cand ai parte de vreo respingere. Si aminteste-ti ca esti cu un pas mai aproape de urmatorul “DA”.

Fii perseverent, ignora respingerile si vei obtine mai mult decat suficente “DA”-uri pentru a-ti construi o afacere de succes.
“ Poti experimenta respingerea gratis sau pe bani. Nimanui nu-i place respingerea dar ea este o realitate care se intampla in aproape tot ceea ce faci. In afaceri, obisnuieste-te cu ea sau ramai sarac.” -Jack M. Zufelt

„ Infrangerea este pur si simplu un semnal de a merge mai departe.” -Helen Keller

„Fiecare necaz, fiecare esec, fiecare durere de inima, poarta cu ea samanta unui beneficiu cel putin la fel de mare.” -Napoleon Hill


http://www.sfi1.biz/13058283.22

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu