joi, 27 martie 2014

Persevereaza pana castigi!


Construirea unei afaceri de succes va cere perseverenta si determinare. Desi multi ar dori sa crezi altfel, pur si simplu nu exista nici o metoda de “imbogatire rapida”. Si, imi pare rau dar, aproape toate povestile “succes peste noapte” despre care ai auzit, au ANI in procesul de realizare.

Izbanda vine inainte de munca NUMAI in dictionar dar, perseverand, vei avea parte de un success imens , pe cand , cei cu asteptari nerealiste, “Il vreau acum” , nu vor sta in zona suficient pentru a-l obtine.


Aceasta este esenta succesului. Cu siguranta sute de mii de oameni au inceput o afacere la un moment dat, multi probabil cu mai multa experienta, cu mai mult talent si/sau cu mai multi bani pentru investitii decat altii, si care nu mai sunt acum in afaceri. De ce unii au reusit si altii nu? Cred ca, cei care au reusit, s-au concentrat pe obiectivele setate si au refuzat sa dea gres. “Persevereaza pana castigi” este motto-ul oamenilor de succes.


“Lipsa PERSEVERENTEI duce la esec.” - Necunoscut

“Nimic in lume nu poate inlocui perseverenta.
Talentul nu; Nimic nu este mai comun decat oameni fara succes si cu talent.
Genialitatea nu; Geniu nerecompensat este aproape un proverb.
Doar educatia nu; lumea este plina de saraci educati.
Perseveranta si determinarea sunt atotputernice.
Sloganul “ continua” a rezolvat si va rezolva mereu problemele rasei umane.“-John Calvin Coolidge

http://www.sfi1.biz/13058283.11

2 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Total de acord cu tine. Incapatanare, perseverenta, munca, un dram de nebunie si curaj, astea sunt ingredientele SUCCESULUI!

    RăspundețiȘtergere