miercuri, 12 martie 2014

Deschide ochii catre potentialul tau!


Poate nu realizezi chiar acum, dar in interior ai potentialul de a avea foarte mare succes. Succes dincolo de cele mai indraznete vise. Si, de ce nu ai ? In mare, este din cauza scolilor, guvernelor, profesorilor, bisericii care nu te-au invatat asta!
Dimpotriva, de fapt, ai fost programat intreaga viata sa accepti mediocritatea, sa crezi ca, conformandu-te si facand compromisuri este calea sa mergi prin viata si acest succes real este de neatins, cu exceptia celor “privilegiati”. Bineinteles, oamenii care au ajuns de mare succes, au invatat ca asta nu este deloc adevarat si au rupt aceste constrangeri artificiale, ceea ce ar trebui sa faci si tu!

Pentru mine, citirea clasicei carti: “De la idei la bani” de Napoleon Hill, la 22 de ani, mi-a deschis ochii. Am fost, de asemenea, foarte marcat de “ Puterea magica a gandului” de David Schwartz. Recomand cu convingere aceste carti oricui doreste sa realizeze lucruri marete in viata sa.
Suntem norocosi sa avem pe Tripleclicks, unul dintre cei mai faimosi autori si experti de success din lume, Jack Zufelt, la unul din partenerii nostril ECA.
La fel ca Napoleon Hill si David Schwartz, Jack iti deschide ochii catre potentialul tau. Intr-adevar, ce invata Jack, este atat de puternic, incat a fost intervievat la peste 2000 de posturi de radio si TV. PBS a difuzat o editie speciala despre el care a fost transmisa prin satelit in 127 de tari. Senatul Statelor Unite, l-a onorat pentru ca i-a invatat pe americani cum sa obtina mai mult succes in vietile si carierele lor. Presedintele Statelor Unite i-a acordat Medalia Prezidentiala de Merit!
Cartile si CD-urile lui Jack, iti pot schimba literalmente viata si le recomand cu convingere tuturor afiliatilor nostri. Poti gasi toate produsele lui Jack pe site-ul : http://jackzufelt.tripleclicks.com .
„Educatia formala iti va oferi un trai. Autoeducatia iti va oferi o avere.” - Jim Rohn
„ Daca nu iti schimbi modul de a fi, vei avea mereu ceea ce ai.” - Jim Rohn
„Invata ceva nou. Incearca ceva diferit. Convinge-te ca nu ai limite.” -Brian Tracy
„ Milionarul spune la o mie de oameni: ` Am citit aceasta carte si am pornit pe drumul spre avere.`Ghiciti cati dintre ei se duc sa cumpere cartea? Foarte putini. Nu este incredibil? De ce nu ar vrea oricine sa cumpere cartea?!” -Jim Rohn


http://www.sfi1.biz/13058283.23

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu